press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Office, Helsinki

PONTOS

Office space: 360m2 PARTIALLY RENOVATION

The aim of the project was to make changes to the existing space and update its look and function to match today's ways of working - a multi-space office where you can find both an office rooms and an open space. The space is within a very valuable property where high ceilings and a spacious atmosphere are brought out in the interior.

: The high-quality and time-resistant interior line also continues in the design of the new open-plan office part. In addition to black, white and oak, the space is chosen as a dark turquoise accent colour that appears on the walls of the acoustic panels. Special pendant lamps complement the office atmosphere as an interesting interior element.