press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Office, Espoo

TELKO

Office space: 900m2 FULL RENOVATION

: The aim was to create an inspiring working space with a relaxed and functional aesthetic for the company working in the distribution industry. The starting point for the project was to establish a layout with working spaces for all staff members, either in individual or team offices, as well as open office facilities for mobile employees.

: The heart of the office is an open space with a multifunctional purpose serving as a break room, as well as a meeting point and a place for events. There was a need to create a warm, cheerful space that generates a feeling of satisfaction. Use of house plants throughout the office adds to the well-being of the working community. The colour orange combined with contemporary design and black metal fixtures unifies the different spaces and highlights the company brand image